Ndërlidhjet

BRIONI, KROACI


Në Brioni sot filloi takimi dyditësh i përfaqësuesve të ministrive të brendshme të vendeve nga Evropa Juglindore. Në këtë takim po marrin pjesë afro 60 zyrtarë të lartë të kësaj sfere nga Koracia, Bosnjë Hercegovina, Shqipëria, unioni Serbi – Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova. Ata sot diskutaun për bashkëpunim në luftën kundër krimit të organizuar dhe atij ekonomik.
XS
SM
MD
LG