Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministrat e Kulturës të Serbisë dhe të Kosovës, Dragan Kojadinoviq dhe Astrit Haraçia sot do të takohen në Beograd.
"Unë nuk do t'i diskutoj çështjet politike", ka thënë ministri Haraçia, duke shtuar se nga Beogradi do të kërkojë kthimin e trashëgimisë kulturore të Kosovës.
Ndërkaq Dragan Kojadinoviq ka deklaruar se ai do të fokusohet në ruajtjen e trashëgimisë kulturore serbe në Kosovë.
XS
SM
MD
LG