Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ministri i jashtëm i Serbisë Vuk Draskovic tha se pakica serbe në Kosovë përballet me rrezikun për jetën. Ai i tha Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së se rreth 200.000 serbë dhe pjesëtarë të minoriteteve të tjera janë dëbuar nga Kosova, që nga viti 1999. Sipas tij, standardet e përcaktuara për Kosovën, as për afërsisht nuk janë plotësuar.
"Shteti i pavarur i Kosovës nuk është e drejtë e garantuar, por kërkesë ekstreme" tha Draskovic.
XS
SM
MD
LG