Ndërlidhjet

ZAGREB


Minsitrat e brendshëm të vendeve që kanë dalë nga ish- Jugosllavia dhe Shqipëria u pajtuan që të përmirësojnë legjislacionin e tyre kundër krimit. Në deklaratën që miratuan gjatë konferencës së mbajtur në Kroaci, ata u zotuan se do të bashkëpunojnë më shumë në luftimin e krimit të organizuar. "Ne duhet të bëjmë gjithçka, në mënyrë që vendet tona të mos jenë destinacion për aktivitetet kriminale" tha ministri i brendshëm i Kroacisë, Ivica Kirin.
XS
SM
MD
LG