Ndërlidhjet

UASHINGTON


Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar filluan takimin vjetor në Uashington. Takimi dy ditor do të fokusohet në reduktimin e varfërisë, gjendjen globale ekonomike dhe lehtësimin e borxheve të vendeve më të varfëra. Në prag të këtij takimi në Uashington u takuan edhe ministrat e financave të 7 vendeve më të zhvilluara.
XS
SM
MD
LG