Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara përfundoi sesionin e 60-të vjetor. Presidenti i Asamblesë Jan Eliasson tha se organizata tani duhet të zbatojë dokumentin e miratuar, që parasheh ndërmarrjen e masave për reduktimin e varfërisë, luftimin e terrorizmit dhe reformimin e OKB-së. Ai tha se mbetet të shihet nëse ky samit do të jetë "mundësi e humbur për OKB-në, ose fillim për programin e reformave më thelbësore në historinë e organizatës".
XS
SM
MD
LG