Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Shtetet e Bashkuara i bënë thirrje Bosnjes që të shqyrtojë ndryshimet në kushtetutën e miratuar pas përfundimit të luftës. "Ne do të ndihmojmë krijimin e sistemit funksional dhe të qëndrueshëm të qeverisjes" tha ambasadori amerikan në Bosnje, Douglas McElhaney. Gjatë muajve të fundit zyrtarë boshnjakë dhe kroatë u angazhuan për ndryshime kushtetuese dhe forcimin e pushtetit qëndror.
XS
SM
MD
LG