Ndërlidhjet

VARSHAVË


Rreth 7 përqind e zgjedhësve votuan në orët e para të zgjedhjeve parlamentare në Poloni. Zgjedhjet e sotme janë të parat pas hyrjes së vendit në Bashkimin Evropian. Më shumë se 30 milionë qytetarë kanë të drejtë vote. Anketimet e opinionit tregojnë se votuesit më shumë i mbështesin partitë e qendrës së djathtë për dallim nga aleanca e majtë, e cila për 4 vitet në pushtet, është akuzuar për korrupcion dhe papunësi të lartë.
XS
SM
MD
LG