Ndërlidhjet

VARSHAVË


Në Poloni u mbajtën sot zgjedhjet e para parlamentare që nga hyrja e vendit në Bashkimin Evropian. U votua për 460 vende në dhomën e ultë të parlamentit dhe 100 në dhomën e lartë. Sipas sondazheve votuesit më shumë i mbështetën partitë e qendrës së djathtë dhe jo aleancën e majtë, e cila për 4 vitet në pushtet, është akuzuar për korrupcion dhe papunësi të lartë.
XS
SM
MD
LG