Ndërlidhjet

UASHINGTON


Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore vendosën të lehtësojnë borxhet e vendeve më të varfëra. Presidenti i Bankës Botërore Paul Wolfowits pranoi se opinioni publik ka ndikuar në këtë vendim.
"Që nga koncertet e deri tek samitet e nivelit të lartë, njerëzit nga vendet e pasura dhe të varfëra, kanë vërejtur vuajtjet që kemi parë në aq shumë pjesë të botës. Përmes këtij vendimi u përmbush kërkesa e tyre" tha Wolfowits, pas takimit dy ditor të këtyre institucioneve në Uashington.
XS
SM
MD
LG