Ndërlidhjet

HATAJ


Kryeministri i Turqisë Recep Tayyip Erdogan hapi konferencën në të cilën marrin pjesë liderët myslimanë, të krishterë dhe hebrenj. Konferenca gjashtë ditore po mbahet në Turqinë Juglindore, në afërsi të kufirit me Sirinë. Erdogan apeloi për aleancë të civilizimeve, në vend të konflikteve.
XS
SM
MD
LG