Ndërlidhjet

PRISHTINË


Institucionet e Kosovës, në bashkëpunim me shoqërinë civile dhe agjencitë ndërkombëtare kanë shprehur përkushtimin e tyre për të luftuar trafikimin e qënieve njerëzore. Kjo çështje është diskutuar sot gjatë prezantimit të fushatës për ngritjen e vetëdijes në parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore, veçanërisht të femrave kosovare.
Kryeministri i Kosovës Bajram Kosumi ka premtuar mbrojtjen e viktimave dhe dënimin e trafikantëve sipas ligjit. Fushata në fjalë organizohet nga Zyra për Qeverisje të Mirë pranë Kryeministrit dhe IOM-it.
XS
SM
MD
LG