Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus, Vladimir Putin u përgjigj në pyetjet e qytetarëve rreth Çeçenisë, në një seancë të drejtpërdrejtë pyetje-përgjigjesh në televizion.
Një grua nga Grozni pyeti për rrëmbimet dhe zhdukjet e vazhdueshme të njerëzve në Çeçeni. Putin u përgjigj se nganjëherë është e pamundur të përcaktohet se kush qëndron pas këtyre krimeve: banditët e maskuar, apo zyrtarët që përfitojnë nga autoriteti. "Sidoqoftë, ne do të vazhdojmë të përpiqemi t'i gjejmë përgjegjësit" tha Putin.
XS
SM
MD
LG