Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bashkimi i Sidikatave të Pavarura të Kosovës ka filluar një mbledhje të jashtëzakonshme për të marrë vendim se a do ta përkrahë apo jo kërkesën e Sindikatës për Arsim për organizimin e një greve të përgjithshme më 3 tetor, në të gjitha nivelet e arsimit. Kjo grevë do të mbahej në shenjë të paknaqësisë për vonesat në nivelizimin e rrogave të arsimtarëve. Qeveria e Kosovës ka bërë ftesë për vetëpërmbajtje nga greva dhe ka thënë se po punohet në evitimin e problemeve teknike që shkaktuan vonesa në nivelizim.
XS
SM
MD
LG