Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës edhe sot i ndërpreu punimet pas mos- harmonizimit të qëndrimeve lidhur me procedimin e një rezolute të propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës, me të cilën kërkohej që Kuvendi ta rikonfirmojë qëndrimin se statusi i Kosovës do të zgjidhet konform vullnetit të popullit të saj dhe që të gjitha marrëveshjet gjatë procesit të bisedimeve të ratifikohen nga Kuvendi.
Ndërkohë, shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen, sërish i ka bërë thirrje lidershipit të Kosovës të jetë unik dhe i përgatitur për fazën e bisedimeve, kurse zyra e presidentit Rugova njoftoi se takimi i parë i grupit negociator do të thirret kah mesi i javës që vjen.
XS
SM
MD
LG