Ndërlidhjet

PRISHTINË


Para fillimit të mbledhjes së Kuvendit të Kosovës, Lëvizja Vetëvendosje mbajti një protestë duke shënuar me vija të kuqe të gjitha hyrjet për në Kuvendin e Kosovës. Ata kërkuan nga deputetët dhe nga liderët politikë që të mos negociojnë me Beogradin për statusin e Kosovës, por që statusi përfundimtar i Kosovës të përcaktohet me referendum.
XS
SM
MD
LG