Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë është përqendruar në sferat e vërteta të reformave për të ardhmen e saj në Bashkimin Evropian, siç janë gjyqësia, policia, procesi zgjedhor dhe ekonomia. Por, përveç miratimit të ligjeve, partnerët evropianë kërkojnë edhe zbatimin e tyre në praktikë. Kjo u tha nga ambasadori britanik në Shkup Robert Caterton Dikson, në konferencën për përgatitjen e shteteve të Evropës juglindore për anëtarësim në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG