Ndërlidhjet

ZAGREB


Kryeprokurorja e Gjykatës së Hagës për ish Jugosllavinë, Carla Del Ponte, nuk ka pranuar të thotë nëse bashkëpunimi i Kroacisë me Gjykatën e Hagës ka qenë i mjaftueshëm në mënyrë që Zagrebi të mund të hapë bisedimet për anëtarësi me Bashkimin Evropian.
Del Ponte për mediat ka theksuar se mendimin e saj "do t'ia paraqesë Brukselit të hënën". Del Ponte ka anulluar dhe një takim me ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian në Zagreb.
XS
SM
MD
LG