Ndërlidhjet

VIRXHINIA


Gjenerali Peter Pace është betuar sot në detyrën e shefit të shtabit të ushtrisë amerikane. Pace zëvendëson në këtë detyrë gjeneralin Richard Meyers, zëvendësi i të cilit ka qenë gjatë dy viteve të fundit.
Presidenti Bush vlerësoi rolin e gjeneralit Meyers si këshilltar kyç në rrëzimin e regjimit taliban në Afganistan dhe atij të Sadam Huseinit në Irak.
XS
SM
MD
LG