Ndërlidhjet

PRISHTINË


Më 3 tetor në tërë Kosovën punonjësit e arsimit dhe ata të shëndetësisë publike do të fillojnë grevën e paafatizuar, me kërkesën kryesore që të zbatohet kontrata kolektive dhe të fillojë zbatimi i nivelizimit të pagave.
Sindikalistët kanë thënë se edhe pse kanë pritur, nuk ka pasur sinjale pozitive nga Qeveria se do t’i përmbushë këto kërkesa.
XS
SM
MD
LG