Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës sot e shqyrton nismën e Partisë Demokratike të Kosovës për miratimin e një rezolute, e cila do të rikonfirmonte vullnetin e popullit të Kosovës për pavarësi e shtet sovran.
Nisma e partise më të madhe opozitare është mbështetur në parim dhe nga partite tjera parlamentare dhe sipas nje marreveshjeje të arritur, rezoluta e propozuar pritet te harmonizohet edhe me qendrimet e partive tjera parlamentare, në menyre që jo me larg se brenda dy javëve të kthehet ne Kuvend për miratim.
XS
SM
MD
LG