Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë ka filluar greva e përgjithshme për të gjithë punëtorët e sektorit publik, në kërkim të zbatimit të Kontratës Kolektive dhe nivelizimit të pagave për këta punëtorë.
Qeveria e Kosovës ka pohuar se nuk ka mjete materiale për të përmbushur këto kërkesa, dhe se është duke punuar në gjetjen e një zgjidhjeje, por organizatorët e grevës thonë se greva është e vetmja rrugëdalje që ka mbetur për të përmirësuar pozitën e punëtorëve të sektorit publik.
XS
SM
MD
LG