Ndërlidhjet

STOKHOLM


Amerikanët Roy Glauber dhe John Hall si dhe gjermani Theodor Haensch janë fitues të çmimit Nobel për fizikë, për këtë vit.
"Jam i prekur nga lajmi i mirë dhe jam i lumtur sepse puna e bërë në Gjermani u shpërblye" tha fituesi nga Gjermania. Fituesve do t'u ndahen rreth 1.3 milionë dollarë për kontributin në lëmin e optikës.
XS
SM
MD
LG