Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KOMBET E BASHKUARA


I dërguari i Kombeve të Bashkuara për vlerësimin e standardeve, ambasadori Kai Eide i dorëzoi Sekretarit të Përgjithshëm Kofi Annan, raportin me rekomandimet nëse duhet të fillojnë bisedat për statusin e ardhshëm të Kosovës. Zëdhënësi i OKB-së tha se Anan do të studiojë raportin dhe pastaj, së bashku me rekomandimet do t'ia dërgojë Këshillit të Sigurimit, për të vendosur rreth hapave të mëtejm.
Këshilli i Sigurimit pritet të diskutojë për Kosovën në gjysmën e dytë të tetorit.
XS
SM
MD
LG