Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Sinmdika e Bashkuar për arsim, shkencë dhe kulturë ka njoftuar se greva e përgjithshme në Kosovë po vazhdon në të gjitha nivelet e arsimit, megjithqë Bashkimi i sindikatave të pavarura të Kosovës dhe Qeveria kanë nënshkruar një marrëveshje për ta përfunduar grevën. Zenel Zeka nga Sindikata e arsimit tha se greva do të vazhdoj deri në përmbushjen e kërkesave, që kryesisht kanë të bëjnë me përmirësimin e pozitës materiale të punonjësve të arsimit.
XS
SM
MD
LG