Ndërlidhjet

PRISHTINË


Dhjetëra punëtorë të Ministrisë së Shërbimeve Publike, edhe sot protestuan para kësaj ministrie, në kërkim të respektimit të ligjit në këtë institucion. Ndërkaq, në këtë ministri thanë se ndaj të gjithë personave, të cilët kanë penguar punën në këtë ministri, do të merren masat e parapara ligjore.
Ndërkohë, Sindika e Bashkuar për arsim, shkencë dhe kulturë ka njoftuar se greva e përgjithshme në Kosovë po vazhdon në të gjitha nivelet e arsimit, megjithqë Bashkimi i sindikatave të pavarura të Kosovës dhe Qeveria kanë nënshkruar një marrëveshje për ta përfunduar grevën.
XS
SM
MD
LG