Ndërlidhjet

SHKUP


"Maqedonia duhet të përmbushë edhe shumë obligime përpara se të anëtarësohet në NATO", deklaroi Jamie Shea, drejtor për planifikim të politikave në kabinetin e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s Jaap De Hoop Scheffer.
Gjatë një vizite në Maqedoni, ai tha se vendi duhet t'i kushtojë vëmendje sundimit të ligjit, luftës kunër korrupsionit dhe krimit të organizuar.
XS
SM
MD
LG