Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjatë takimit të rregullt në Rudare, komandanti i KFOR-it, gjenerali Giuseppe Valotto dhe shefi i shtabit të Përgjithshëm të ushtrisë së Serbisë e Malit të Zi, Dragan Paskash, riafirmuan përkushtimin për mbajtjen e marrëdhënieve të shkëlqyeshme që ekzistojnë ndërmjet tyre. Në një komunikatë të KFOR-it thuhet se KFOR-i do të vazhdojë raportet e hapura dhe miqësore me autoritetet e Serbisë dhe Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG