Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ndërmjetësuesi i grupeve teknike ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, për të zhdukurit, Franqois Stam, udhëheqës i operacioneve të Komietit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq për Evropën Juglindore, u shpreh i pakënaqur me rezultatet e punës së këtyre grupeve.
Takimi i djeshëm në Beograd, sipas tij, ka dëshmuar edhe një herë se dy delagacionet, nuk ofrojnë informata të vlefshme që mund të çojnë në zbardhjen e fatit të 2.557 personave, të cilët ende konsiderohen si të zhdukur.
XS
SM
MD
LG