Ndërlidhjet

NJU JORK


Stacioni Pensilvania, ku gërshetohen lidhjet e metros, trenave dhe autobusëve në Nju Jork, u rihap, pasi policia vërtetoi se një substancë e gjetur, nuk ishte e rrezikshme. Më herët autoritetet urdhëruan mbylljen e disa pjesëve të stacionit, pasi morën kërcënime ndaj sistemit të metros.
XS
SM
MD
LG