Ndërlidhjet

BUKURESHT


Zyrtarët në Rumani kufizuan hyrjen në një fshat në grykë derdhjen e Danubit, pasi në tri ferma u gjetën pata të ngordhura, të cilat u testuan për gripin e shpezëve. Qeveria krijoi një grup të krizës dhe zogjtë e ngordhur u dërguan për testime në Britani.
XS
SM
MD
LG