Ndërlidhjet

BUKURESHT


Rumania njoftoi për raste të reja të gripit të shpezëve dhe filloi të mbys qindra zogjë, si masë parandaluese për mos zgjerimin e sëmundjes. Rastet janë zbuluar në grykë derdhjen e Danubit që është vend migrimi për zogjtë e egër, që arrijnë nga Rusia, vendet skandinave, Polonia dhe Gjermania.
XS
SM
MD
LG