Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë po i vazhdon punimet Kongresi i Tretë i Partisë Demokratike të Kosovës. Pas debateve që po zhvillohen në Kongres, pritet që deri në orët e mbrëmjes të zgjedhen organet e partisë, kryetari dhe Këshilli Drejtues, organ ky që më pas do të zgjedh Kryesinë e re të Partisë Demokratike të Kosovës. Për kryetarin e PDK-së, kandidaturat e tyre i kanë paraqitur kryetari aktual, Hashim Thaçi dhe nënkryetari Ramë Buja.
XS
SM
MD
LG