Ndërlidhjet

LONDËR


Vendet evropiane janë të shqetësuara rreth raporteve për rastet e gripit të shpezëve në Turqi dhe Rumani. Një ekip ekspertësh britanikë u dërgua në Rumani për të ndihmuar testet përkatëse. Një fermë me 2.000 gjela deti të ngordhur nga gripi në Turqi ishte vendosur në karantinë. Sipas ekspertëve të shëndetësisë, bartja e virusit tek njerëzit, do të paraqiste rrezikun më të madh shëndetësor në botë.
XS
SM
MD
LG