Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës dhe Ministria e Arsimit Shkencës e Teknologjisë, u bëri thirrje sërish sot punonjësve të arsimit që të ndërpresin grevën në të gjitha nivelet e arsimit. Qeveria premtoi se do të gjejë një zgjidhje të kënaqshme, bazuar në ofertën e javës së kaluar për
zbatimin e pjesshëm të kontratës kolektive dhe sistemit të ri të pagave vetëm për sektorin e arsimit. Greva në sistemin e arsimit ka filluar të hënën e kaluar dhe aktualisht nuk dihet se a do të vazhdojë edhe nesër.
XS
SM
MD
LG