Ndërlidhjet

PRAGË


Politikanë dhe përfaqësuesë të shoqërisë civile u takuan në Pragë, për të diskutuar rreth çështjeve më të ndieshme në botë. Takimi mbahet me ftesë të ish presidentit çek Vaslav Havel, ndërsa sot në konferencë u potencuan zhvillimet në shoqëritë post komuniste dhe në botën islamike.
XS
SM
MD
LG