Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka marrë të gjitha masat e nevojshme parandaluese, por edhe të përballjes në rast të epidemisë me “gripin e shpezëve”, ka thënë sot Naser Rugova, këshilltar i kryeministrit të Kosovës. Ndërkaq, që zëvendësministri i Bujqësisë, pylltarisë dhe zhvillimit Rural, Tomë Hajdari, ka theksuar se është ndaluar importi i artikujve ushqimore me prejardhje të shpezëve të gjalla nga Turqia dhe Rumania, si dhe nga shtetet përreth Kosovës, e te cilat nuk janë në Bashkësinë Evropiane. Drejtues të institucioneve, theksojnë se nuk ka vend për panike, por duhet qenë vigjilent.
XS
SM
MD
LG