Ndërlidhjet

BEOGRAD


Komisioneri evropian i ngarkuar me zgjerimin e Bashkimit Evropian, Oli Rehn, pritet në Beograd për të diskutuar mbi dokumentet kyçe mes Serbisë e Malit të Zi dhe Bashkimit Evropian lidhur me marrëveshjen e asocim stabilizimit.
Marrëveshja e asocim stabilizimit është hapi i parë që duhet të përmbushin vendet që synojnë anëtarësinë në Union para se të marrin statusin e vendit kandidat.
Rehn në Beograd do takojë presidentin e Serbisë dhe Malit të Zi, Svetozar Maroviç, atë serb Boris Tadiç si dhe kryeministrat serb e malazez, përkatësisht Koshtunica dhe Gjukanoviç.
XS
SM
MD
LG