Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kongua, Katari, Sllovakia dhe Gana janë vendet e reja anëtare të Këshillit të Sigurimit për dy vitet e ardhshme, duke filluar nga 1 janari i 2006.
XS
SM
MD
LG