Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryesia e Kuvendit të Kosovës, gjatë ditës së sotme pritet të vendosë nëse janë plotësuar të gjitha procedurat për të thirrë një seancë urgjente plenare për të miratuar rezolutën për pavarësinë, teksti i së
cilës është harmonizuar në mes të grupeve parlamentare. Me miratimin e kësaj rezolute, Kuvendi do të rikonfirmonte, siç thuhet në tekstin e rezolutës, vullnetin politik të popullit të Kosovës për shtet të pavarur dhe sovran
XS
SM
MD
LG