Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë,
thotë se edhe gjatë ditës së sotme, në më shumë se 90
për qind të shkollave në mbarë Kosovën, greva e përgjithshme është duke u respektuar. Kështu ka njoftuar Zenel Zeka nga kjo sindikatë.
Në Ministrinë e Arsimit ndërkaq, në këto çaste pritet të përfundojë hartimi i raportit përfundimtar mbi gjendjen e krijuar në të gjitha nivelet e arsimit në Kosovë. Greva ka filluar më 3 tetor në kërkim të nivelizimit të pagave për sektorin publik.
XS
SM
MD
LG