Ndërlidhjet

OSLO


Një studim i ri i Organizatës së Kombeve të Bashkuara vlerësoi se degradimi ekologjik mund të detyrojë 50 milionë njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre, deri në vitin 2010. Rritja e nivelit të detërave, vërshimet dhe shtërnagat e lidhura me ndryshimet klimatike, sipas raportit, janë shkaqet kryesore për këtë.
XS
SM
MD
LG