Ndërlidhjet

TIRANË


Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri Marcie Reis tha se qeveria shqiptare, autoritetet e rendit dhe gjyqësia duhet të bëjnë më shumë për luftimin e trafikimit të qenieve njerëzore.
Në konferencën e vendeve të Evropës juglindore në Tiranë, Reis tha se përkundër progresit të bërë, kanë mbetur pa zgjidhur çështje të rëndësishme, si miratimi i ligjeve kundër trafikimit, mbrojtja e viktimave dhe ri-integrimi i tyre.
XS
SM
MD
LG