Ndërlidhjet

PRISHTINË


Dhjetori është caktuar nga zyrtarët e Qeverisë së Kosovës dhe ata ndërkombëtarë si datë e fundit për zhvendosjen e banorëve romë, egjiptas dhe ashkali nga kampet në veri të Mitrovicës. Sipas UNMIK-ut banorët e kampit të Zhitkocit, në veri të Mitrovicës, do strehoen sërish në një kamp që do ndërtohet në një ish-bazë ushtarake franceze. Zyra gjermane ka ofruar 500 mijë euro për këto projekte.
XS
SM
MD
LG