Ndërlidhjet

PRIZREN


Shërbimi Policor i Kosovës ka njoftuar se mbrëmë në
Prizren, pjesëtarë të këtij Shërbimi kanë gjetur trupin e pajetë të një personi të vrarë me armë zjarri, i cili nga familjarët është identifikuar si Ibish Çakalli, 58 vjeçar. Zëdhënësi i Sherbimit Policor të Kosovës, Refki Morina, ka njoftuar se viktima është i përkatësisë turke dhe ka punuar si avokat në shitblerjen e patundshmërive.
XS
SM
MD
LG