Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë thotë se edhe gjatë ditës së sotme, në 96 % të shkollave në mbarë Kosovën, greva e përgjithshme është duke vazhduar.
Në Ministrinë e Arsimit ndërkaq pohojnë se procesi mësimor ka rifilluar në 40 % të shkollave.
Greva e përgjithshme në kërkim të nivelizimit të rrogave për punonjësit e sektorit publik filloi më 3 tetor.
XS
SM
MD
LG