Ndërlidhjet

PRESHEVË


Partia për Veprim Demokratik në Preshevë, në takimin e sotëm, miratoi deklaratën politike, në të cilën përveç tjerash, kërkohet demilitarizimi i Luginës së Preshevës. Në deklaratë kritikohen organet shtetërore të Serbisë, kurse kërkohet ndalimi i ndërtimit të bazës së re ushtarake atje, integrimi i shqiptarëve në strukturat shtetërore si dhe hapja e pikave kufitare me Maqedoninë dhe Kosovën.
XS
SM
MD
LG