Ndërlidhjet

HAGË


Një gjykatës i Tribunalit të Hagës shprehu kritika për gjykimin e ish liderit irakian Saddam Hussein.
Wolfgang Schomburg tha se për gjykimin e Saddamit duhej formuar një gjykatë ndërkombëtare, siç është rasti me Ruandën dhe ish Jugosllavinë, dhe shtoi se Saddami nuk akuzohet për veprat e rënda, por vetëm për krimet më të vogla.
XS
SM
MD
LG