Ndërlidhjet

PODGORICË


Sot në Podgoricë do të takohen kryeminisri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq dhe kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha. Para këtij takimi, të dy kryeministrat do ta hapin takimin e parë ndërkombëtar për Liqenin e Shkodrës, që mbahen në organizim të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara. Në këtë takim, përfaqësuesit e qeverive, ekspertët dhe ndërmarrësit do ti shqyrtojnë mundësitë e veprimit të përbashkët lidhur me liqenin dhe me burimet e tij.
XS
SM
MD
LG