Ndërlidhjet

PRISHTINË


25 ambasadorë të Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë, vizituan sot shkollën e policisë së Kosovës në Vushtrri. Në kuadër të vizitës së tyre në Kosovë, ata gjatë ditës, qëndruan edhe në qytetin e Mitrovicës, derisa dje janë takuar me zyrtarët vendorë dhe ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG